خانه > خودِ آگاه، خودِ اصیل

خودِ آگاه، خودِ اصیل

تصویر بنر

معرفی و هدف کارگاه «خودِ آگاه، خودِ اصیل»

خود-آگاهی در کوتاه‌ترین تعریف، یعنی درک و فهم درون و بیرون خود. این همچنین شامل درک تأثیراتی که بر دنیای بیرون می‌گذاریم و همچنین درک تأثیرات دنیای بیرون بر خودمان نیز می‌باشد. با شناسایی و تأمل بر افکار، احساسات و رفتارهایمان، به شفافیت و کنترل بیشتری بر اقداماتمان دست می‌یابیم. خودآگاهی سنگ‌بنای رشد شخصی، هوش هیجانی و تصمیم‌گیری‌های مؤثر است، همچنین می‌تواند نقش بسیار مهمی در بهبود روابط و افزایش تاب‌آوری داشته باشد. انسان با درک عمیق خود، به شفافیتی دست می‌یابد که برای همسو کردن اقداماتش با ارزش‌ها، چشم‌انداز و اهدافش به آن نیاز دارد. خودآگاهی پایه‌ای برای رشد اصیل و معنادار ایجاد می‌کند. هدف از این کارگاه، فراهم کردن شرایط مناسب آموزشی و یادگیری برای افزایش میزان خودآگاهی شرکت‌کنندگان است.

این دوره برای چه افرادی مناسب است؟

برای تمامی بزرگسالانی که به‌عنوان یک انسان عادی یا متخصص، متعهدانه به‌دنبال توسعه و تحول مستمر خود هستند.

درباره دوره خودِ آگاه، خودِ اصیل

تعداد جلسات

6 جلسه

تاریخ شروع برنامه

17 بهمن

شیوه اجرا

حضوری و غیرحضوری

تعداد جلسات جمع بندی

۲ جلسه ( با فاصله پس از جلسه ششم)

سرفصل‌های اصلی کارگاه «خودِ آگاه، خودِ اصیل»

فهم خود-آگاهی

خود-ارزیابی واقع‌بینانه

ابزارهای عملی برای سنجش عملکرد و خود-ارزیابی

دام‌های خودفریبی و شیوه‌های عملی غلبه بر آن

خوش‌بینی واقع‌بینانه: مدیریت خودفریبی و ارزیابی خود

ایجاد تعادل بین شفقت به خود و مسئولیت‌پذیری

شیوه‌های عملی ایجاد و افزایش خود-آگاهی

مطالعات موردی و کاربردهای واقعی

مختصات کلی کارگاه

مختصات کلی کارگاه به شرح زیر است:

جدول ۱: مختصات کلی دوره

تعداد جلسات ۶ جلسه + ۲ جلسه (دو جلسه جمع بندی با فاصله پس از جلسه ششم)
تاریخ شروع 17 بهمن
مدت زمان هر جلسه ۹۰ دقیقه
فاصله جلسات هفته‌ای یک جلسه
شیوه اجرا ترکیبی؛ به شکل همزمان حضوری و غیرحضوری ظرفیت نامحدود
 

شیوه اجرای کارگاه

پرسش و پاسخ‌ها و فعالیت‌های فردی و گروهی، روند یادگیری و تغییر را برای اعضا تسهیل می‌کند. هر جلسه با پاسخ به سوالات جلسه قبل آغاز و سپس موضوع جدید مربوطه عنوان می‌شود. در ادامه، اعضا درباره‌ موضوع بحث و گفتگو می‌کنند، تمرین انجام می‌دهند و در پایان جمع‌بندی انجام می‌شود. در پایان هر جلسه از اعضا خواسته می‌شود تا برای درونی کردن مفاهیم و یادگیری‌هایشان، ابتدا خودارزیابی انجام داده و سپس تکالیف و فعالیت‌هایی را تا جلسه‌ی بعد انجام بدهند.

برای جمع بندی، مرور موضوعات، تمرینات تاملی بیشتر و بالا بردن میزان یادگیری و ماندگاری مهارت‌ها، علاوه بر شش جلسه استاندارد کارگاه، دو جلسه بیشتر نیز پیش‌بینی شده است. زمان این جلسات در پایان جلسه ششم برنامه‌ریزی و با فاصله‌ای دو هفته‌ای از یکدیگر اجرا خواهد شد. شرکت‌کنندگان مجازی، همزمان از طریق لینک اختصاصی موسسه رای‌مانا که برایشان ارسال خواهد شد، به جلسه وصل خواهند شد. یک تسهیل‌گر به این عزیزان کمک می‌کند تا در جلسه مشارکت موثر داشته باشند. انتظار می‌رود عزیزانی که به صورت مجازی در دوره شرکت می‌کنند از اینترنت با کیفیت و کامپیوتر مناسب (ترجیحا لپ‌تاپ یا دسک‌تاپ و نه گوشی همراه) بهره ببرند.

مربی دوره :

دکتر امیر پهلونژاد (۱۳۵۱) کوچ زندگی و سازمانی، مشاور، مترجم و مؤلف است و بیش از ۲۵ سال در حوزه‌ی توسعه نیروهای انسانی، مشاوره و کوچینگ تجربه دارد. کتاب‌هایی که تاکنون از او منتشر شده، شامل: به‌پاخاستن برای انسانیت، کوچینگ زندگی، کوچینگ کارکنان، زندگی متعادل (داشتن یا شدن)، کوچینگ سازمانی، هنر زندگی خردمندانه (نگاهی نو بر آموزه‌های حکیم باستان اپیکتِتوس)، کوچینگ مثبت، کوچینگِ خود (شکوفایی رابطه با خود مبتنی بر تئوری انتخاب)، کوچینگ زندگی مثبت (راهنمای نیک‌زیستی و شکوفایی در بستر روان‌شناسی مثبت) و ۱۰۱ درس برای زندگی جاودانه است. او مأموریت خود را در زندگی این‌گونه تعریف می‌کند: «تعهد به رشد و توسعه‌ شخصی مستمر و کمک به افراد و تیم‌ها برای ارتقای کیفیت زندگی و عملکردشان».
امیر پهلونژاد بیش از ۱۶ سال است که به‌طور حرفه‌ای مشغول ارائه و آموزش کوچینگ است. او مدارک بین‌المللی کوچینگ و روان‌شناسی کوچینگ خود را از کشور‌های اتریش، آلمان و آمریکا دریافت کرده است. او کارگاه‌ها و گروه‌های متعددی در حوزه‌ راه‌بری و کوچینگ برای عموم و سازمان‌ها طراحی و اجرا کرده و به‌عنوان کوچ، مشاور، مدرس و تسهیلگر، در پروژه‌های توسعه‌ راه‌بران سازمانی با سازمان‌ها و مؤسسات معتبر آموزشی بین‌المللی همکاری دارد.
امیر پهلونژاد، دارای مدرک دکتری تخصصی روان‌شناسیِ مشاوره است. او همچنین در کنار تحصیلات آکادمیک، همواره مشغول ارتقای دانش و مهارت‌هایش نیز بوده است؛ مانند گذراندن دوره‌های تخصصی روان‌شناسی مثبت (زیرنظر دانشگاه پنسیلوانیا) و نظریه خود-تعیین‌گری (زیرنظر دانشگاه روچستر). ایشان مربی ارشد و عضو هیئت علمی و کمیته آموزش مؤسسه‌ بین‌المللی ویلیام گلسر (تئوری انتخاب، واقعیت‌درمانی و مدیریت راه‌برانه) است. او به مطالعه و ترجمه، فلسفه، موسیقی، خطاطی، ورزش، کوهپیمایی و طبیعت‌گردی علاقه‌مند است و بیش از بیست سال است که در کنار همه‌ فعالیت‌های زندگی و حرفه‌ای خود، هنر رزمی و فلسفی آی‌کی‌دو را نیز آموزش می‌دهد.

ارزش و شیوه ثبت‌نام

جدول ۲:‌ ارزش کارگاه  

عنوان کارگاه تعداد و فاصله جلسات در ماه ارزش (تومان)
خودِ آگاه، خودِ اصیل «شکوفایی در بستر خود-آگاهی» ۶ جلسه + ۲ جلسه- هفته‌ای یک جلسه چهارشبنه‌ها ساعت ۱۹ الی ۲۰:۳۰ تاریخ شروع از 17 بهمن ۱۴۰۳ ۱۰،۰۰۰،۰۰۰  

جهت ثبت‌نام و پرداخت از این قسمت اقدام کنید:

 
پرداخت